Blog Octav

Reguli de confidentialitate

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTE REGULI IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTE REGULI.

Pentru permanenta imbunatatire a site-ului, va informez ca anumite informatii despre dumneavoastra sau traseul parcus de dumneavoastra prin site, pot fi monitorizate.

Bogdan Constantinoiu se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului www.constantinoiu.ro. Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia acelor terti parteneri care asigura buna functionare a acestui site.

Totusi se pot furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la vanzari, trafic in site precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal.

Acest site poate utiliza tehnologii care imi permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre dvs: adresa Dvs. de Internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat de Dvs. prin site.

Toate aceste informatii colectate prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite.
Categorii
 
Ultimele fotografii
 
Ultimele comentarii